Nieuws

Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelmaandag, juli 15th, 2019 at 6:29am
Nieuw op tap. Hoppa vakantietijd. De temperaturen stijgen weer. Het advies van Uiltje Brewing Company. FF Chillen Met Je Billen. Een heerlijke licht hazy blond IPA 3,6%. Wie heeft hier wel de billen voor?
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelzaterdag, juli 13th, 2019 at 2:42am
Yummy. Taart. Kroon op de Taart
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelvrijdag, juli 12th, 2019 at 6:17am
E.D. Phone Home. Ja weer een kakelverse IPA van Uiltje Brewing Company. Nu bij ons verkrijgbaar. Gistermiddag afgevuld. Proef ze dit weekend Fresh & Fast.
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelwoensdag, juli 10th, 2019 at 4:35am
Net binnen. Een prachtige traditionele kellerweizen van Kulmbacher Edelherb in de regio Oberfranken in het noorden van Beieren. Gebrouwen met bergwater en enkel grondstoffen uit de regio Oberfranken. Ongefilterd, ongelagerd en ongepasteuriseerd. Heerlijk fris, moutig met een volmondige fruitige smaak.
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engeldonderdag, juli 4th, 2019 at 11:21pm
Ook dit weekend weer mooie bieren. Neem b.v. deze van de tap. Nitro Nemesis ⛽🥤🍓 Een "Strawberry Milkshake Nitro New England IPA". Een mond vol maar de volledige claim is waar. Een heerlijk zachte en romige IPA. Door het afvullen met stikstof een ongekend fluweelzacht mondgevoel en heeft de smaak van verse aardbeien en vanille. Een collab van Kompaan Bier en Van Moll.
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engeldonderdag, juli 4th, 2019 at 11:11pm
Friday Pieday. Deze week van Kroon op de Taart deze Pina Colada Cheesecake. Heerlijk ananassig 🍍 en kokossig 🥥.