Tapbieren
While we are heavily influenced by what’s been happening the US and UK beer scenes, we always like to look back at the traditional styles brewed by our friends in Belgium and Germany. Here we’ve taken a classic Belgian style tripel and given it a BrewDog twist, with Centennial hops. Expect notes of complex vanilla, oak and spice, with Belgian yeast leading the charge.
BrewDog - Ellon, Aberdeenshire
Bierstijl: Belgian Tripel
"Texels Skiller Wit is een witbier gebrouwen van natuurlijke ingrediënten, waaronder Texelse gerst.
Door zijn volle smaak en hints van citrus en kruiden is dit speciaalbier een zalige dorstlesser, op ieder moment en in ieder seizoen. Skiller Wit is vernoemd naar het vissersdorp Oudeschild, de plaats waar onze brouwerij is gevestigd."
Texelse Bierbrouwerij - Oudeschild, Noord-Holland
Bierstijl: Wheat Beer - Witbier / Blanche
Dit lambiekbier bevat sap van Oblacinska krieken die zes maanden lang op gueuze lageren. Deze specifieke bereiding resulteert in een fris biertje met de zoete smaak van krieken. De lichtzurige ondertoon maakt dit kriekenbier helemaal af.
Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck - Izegem, Vlaanderen
Bierstijl: Lambic - Kriek