Aecht Schlenkerla Rauchbier – Weizen

De Beierse witbieren worden van oudsher gebrouwen uit een mengsel van gerste- en tarwemout. De bijzonderheid van deze Acht Schlenkerla Rauchbier Weizen schuilt erin dat de gerstemout eerst wordt gerookt voordat deze wordt gebruikt. Het ontleent zijn specificiteit aan deze zeer bijzondere vermoutingsmethode. Brouwerij: Schlenkerla (“Heller-Bräu” Trum), Bamberg – Duitsland. Alcohol:5.2% Bitterheid:20 Verkrijgbaar:Op fles

Aecht Schlenkerla Rauchbier – Märzen

Aecht Schlenkerla Rauchbier is een donkerbruine Märzen. De krachtige rooksmaak blijft lang hangen. Je houdt van dit bier of totaal niet; een tussenweg is niet mogelijk. Brouwerij: Schlenkerla (“Heller-Bräu” Trum, Bamberg – Duisland. Alcohol:5.1% Bitterheid:30 Verkrijgbaar:Op fles