Nieuws

Café Bierlokaal De Engel

Wij zijn een traditioneel, gezellig, bruin biercafé in het centrum van de oudste stad van het mooie Twente. Wij hebben een bierkaart met 120 verschillende bieren waarvan 15 bieren van de tap waaronder onze eigen “Witte Engel” en “Engelbock”. Ook beschikken wij over een wijnkaart met 12 verschillende schenkwijnen en een jeneverkaart met verscheidene jenevers uit Nederland èn België. Kom langs en geniet van de warme deken die over u heen valt in het café dat in 2005 is uitgeroepen tot café van het jaar. Kastelein Bas Boerrigter en medewerkers heten u welkom!
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelzaterdag, december 16th, 2017 at 8:59am
Friday-Pieday. Deze week van Kroon op de Taart. Stoofperen cake met kaneel.
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engel added 2 new photos.vrijdag, december 15th, 2017 at 6:40am
De kerst komt eraan dus maken de Bockbieren langzaam maar zeker plaats voor de kerstbieren. Nu op tap: Gordon Xmas van Brewery John Martin - The Finest Drinks Company. Hierop volgen nog de kerstbieren van Bush en St. Feuillien.
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelzaterdag, december 9th, 2017 at 11:51pm
Ivm een klein taartincidentje de taart wederom pas op zaterdag. Van Kroon op de Taart een Notentaart met Nougat & Pure Chocolade.
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelzondag, november 19th, 2017 at 7:40am
Neem opa eens mee naar het café. Nu op tap. “Oma’s Pruim” van Baxbier Groningen. Bockbier met pruimen uit oma’s tuin. Kom proeven die ouwe bok. Volgend jaar met appels.
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelzaterdag, november 18th, 2017 at 7:01am
Friday Pieday! Het was weer even spannend maar als alles goed gaat komt de Sint dan morgen toch aan in Oldenzaal. Daarom een taart voor sinterklaas van Kroon op de Taart.
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelzaterdag, november 11th, 2017 at 4:04am
Friday Pieday. Deze week van Kroon op de Taart een spongecake met rood fruit. ‘Hè nee. Wil ze weer een taartje eten bij de Engel.’