Nieuws

Café Bierlokaal De Engel

Wij zijn een traditioneel, gezellig, bruin biercafé in het centrum van de oudste stad van het mooie Twente. Wij hebben een bierkaart met 120 verschillende bieren waarvan 15 bieren van de tap waaronder onze eigen “Witte Engel” en “Engelbock”. Ook beschikken wij over een wijnkaart met 12 verschillende schenkwijnen en een jeneverkaart met verscheidene jenevers uit Nederland èn België. Kom langs en geniet van de warme deken die over u heen valt in het café dat in 2005 is uitgeroepen tot café van het jaar. Kastelein Bas Boerrigter en medewerkers heten u welkom!
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelzondag, mei 20th, 2018 at 11:45pm
Vandaag en morgen tot een uur of 20.00 culinaire markt. Wij hebben langzaam gegaarde varkensschouder gesmoord in Maredsous 8 met een stukje breekbrood. Wie komt er langs bij deze bakfietsvader.
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelzaterdag, mei 19th, 2018 at 6:50am
Friday Pieday. Deze week een Carrotcake 🥕 met limoen roomkaas-glazuur. Weer een topcreatie van de winnaar van Heel Holland Bakt 2018. Cake Boss Marlyn van Kroon op de Taart.
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engeldonderdag, mei 17th, 2018 at 1:25am
Tag een stommerik die dit moet proberen. De StommeRick is een blond bier, met tonen van grapefruit, citrus en passievrucht. Een heerlijk hoppig bier van 6% van brouwerij De StommeRick.
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelvrijdag, mei 11th, 2018 at 10:25pm
Friday Pieday. Deze ziet er toch uit om op te eten? Met wie wil jij hier wel een puntje van eten vandaag? Van Kroon op de Taart
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelmaandag, mei 7th, 2018 at 12:09am
Wie gaan er vanmiddag nog een taartje eten op het terras? Kroon op de Taart.
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelvrijdag, mei 4th, 2018 at 10:12pm
Wie is er altijd wel in voor een tropische🌴 verrassing? Nu op tap de Imperial Pineapple🍍 Weizenbock van Uiltje Brewing Company🦉. Heerlijk stevig. Heerlijk ananassig🍍.