Nieuws

Café Bierlokaal De Engel

Wij zijn een traditioneel, gezellig, bruin biercafé in het centrum van de oudste stad van het mooie Twente. Wij hebben een bierkaart met 120 verschillende bieren waarvan 15 bieren van de tap waaronder onze eigen “Witte Engel” en “Engelbock”. Ook beschikken wij over een wijnkaart met 12 verschillende schenkwijnen en een jeneverkaart met verscheidene jenevers uit Nederland èn België. Kom langs en geniet van de warme deken die over u heen valt in het café dat in 2005 is uitgeroepen tot café van het jaar. Kastelein Bas Boerrigter en medewerkers heten u welkom!
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelzaterdag, augustus 19th, 2017 at 1:28am
Friday Pie-Day! Weer gebak van Marlyn de Kroon van Kroon op de Taart. Dit weekend een Aardbeien Bavarois Taart met Roter Weinbergpfirsich-Likör van Winzergenossenschaft Mayschoß-Altenahr. Deze frisse zomerzoete taart is een heerlijk tegenhanger voor de fruitig zure St. Louis Faro van Brouwerij Van Honsebrouck. Dit bijzondere bier hebben we nu op tap.
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engel added 2 new photos.zondag, augustus 13th, 2017 at 1:16am
Vanaf nu elk weekend een verse taart van onze eigen Marlyn de Kroon van Kroon op de Taart. Deze week heeft Marlyn een Pure Chocolade Ganache Taart gemaakt. Laat dit nu een heerlijke foodpairing zijn met de 10 jaar oude Sinebrychoff Porter die we nu op tap hebben. Op=Op.
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelzaterdag, augustus 12th, 2017 at 7:34pm
Vanaf heden vindt u ook de IBU's (mate van bitterheid) bij de bieren op onze website annex online bierkaart. Of je nu van mierzoet houdt of van keiharde bitters het is nu glashelder.

Ter vergelijking: Kasteel Donker 14 IBU, Brand Pilsener 27 IBU, Jopen Heavy Cross 107 IBU. Zoek vast wat lekkers uit op www.bierlokaaldeengel.nl/onze_bieren.
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engeldinsdag, augustus 8th, 2017 at 5:10am
Echt weer kicken dit. Eerder hadden we al twee vaten Liefmans Gouden band van 14 jaren oud. Wel nu hebben we een 10 jaar oude Baltic Porter uit onze kelder gehaald. De Sinebrychoff Koff Porter 2007 is een gitzwart Fins bier van 7,5%. een stevige karamelkleurige schuimkraag. Het bier is vol, intens, droog met een rokerige licht fruitige smaak. Meer info en al onze bieren op http://www.bierlokaaldeengel.nl/onze_bieren/.
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engel added 12 new photos.zaterdag, augustus 5th, 2017 at 11:06pm
We hebben weer een hele serie nieuwe bieren voor jullie te proeven. Allemaal heerlijk zomers en aan de namen kan het niet liggen. Welke ga jij vanavond drinken met je vrienden? Meer info op www.bierlokaaldeengel.nl

Uiltje Craft Beer Bar - Haarlem
Miss Hooter - IPA-WIT 4,4%
FF Lekker Met Je Bek In Het Zonnetje - SESSION IPA 3,6%
Dikke Lul 3 Bier! - AMERICAN IPA 5,6%

Stanislaus Brewskovitch
Barry Weizen - HEFEWEIZEN 5,2%

Berne abdijbier
Berne Abt Tripel - TRIPEL 9%

Brouwerij Van Eecke
Poperings Hommelbier 75CL - ZWAAR BLOND 7,5%
Watou’s Wit Bier - WITBIER 5,0%

Lindemans
Faro - FARO 4,5%

Sierra Nevada Brewing Co. Rocky Mountains
Sierra Nevada Pale Ale - AMERICAN PALE ALE 5,6%

Bear Cider
Dry Hopped Beer Cider - CIDER 5,0%

Brouwerij De Witte Leeuw
Amarillo Sun - AMERICAN BLOND ALE 6,0%

Brouwerij Het Anker
Maneblusser Blond - BLOND 5,6%
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelzaterdag, juli 22nd, 2017 at 10:16am
Lieve gast. Super dat het heilzame speciaalbier u heeft genezen. Het beste medicijn haalt u immers bij de kastelein. Maar u bent uw mitella vergeten? Wie?