Nieuws

Café Bierlokaal De Engel

Wij zijn een traditioneel, gezellig, bruin biercafé in het centrum van de oudste stad van het mooie Twente. Wij hebben een bierkaart met 120 verschillende bieren waarvan 15 bieren van de tap waaronder onze eigen “Witte Engel” en “Engelbock”. Ook beschikken wij over een wijnkaart met 12 verschillende schenkwijnen en een jeneverkaart met verscheidene jenevers uit Nederland èn België. Kom langs en geniet van de warme deken die over u heen valt in het café dat in 2005 is uitgeroepen tot café van het jaar. Kastelein Bas Boerrigter en medewerkers heten u welkom!
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engel shared a link.zondag, mei 21st, 2017 at 12:32am
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelzaterdag, april 29th, 2017 at 2:04am
Het nieuwe terras staat. Nu de zon nog aan de hemel.
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelvrijdag, april 28th, 2017 at 8:49pm
UPDATE: ALLE STOELEN ZIJN INMIDDELS VERKOCHT.

Te koop wegens nieuw terrasmeubilair. Ongeveer 100 stoelen. €5,- per stoel. Het liefst allemaal in één keer, maar een aantal mag ook. Afhalen vandaag/dit weekend.
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engel shared Rigtersbier's post.maandag, april 24th, 2017 at 6:17pm
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelzaterdag, april 15th, 2017 at 6:28am
Kaarten voor het concert van Whitney Rose van aanstaande woensdag bij de Cobblestone zijn bij ons te koop. Of kijk op www.cobblestone.nl.
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelvrijdag, april 14th, 2017 at 1:00am
Iedereen alvast een vrolijk Pasen gewenst. We zijn het gehele paasweekend geopend. Maak het extra feestelijk door een van deze special editions op grote fles (75cl) te drinken. Met wie wil jij wel zo'n flesje ontkurken dit weekend?

We hebben de Deliria van Delirium Brewery, The Brewmasters Edition van Gulden Draak en Cuvée du Château van Kasteel Bier. Voor meer info check onze online bierkaart. http://www.bierlokaaldeengel.nl/onze_bieren