Nieuws

Café Bierlokaal De Engel

Wij zijn een traditioneel, gezellig, bruin biercafé in het centrum van de oudste stad van het mooie Twente. Wij hebben een bierkaart met 120 verschillende bieren waarvan 15 bieren van de tap waaronder onze eigen “Witte Engel” en “Engelbock”. Ook beschikken wij over een wijnkaart met 12 verschillende schenkwijnen en een jeneverkaart met verscheidene jenevers uit Nederland èn België. Kom langs en geniet van de warme deken die over u heen valt in het café dat in 2005 is uitgeroepen tot café van het jaar. Kastelein Bas Boerrigter en medewerkers heten u welkom!
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelzaterdag, maart 24th, 2018 at 2:27am
Met wie ga jij dit weekend de lente inluiden? Aardbei Kwarktaart met Mascarponecrème en Verse Aardbeien! Van Kroon op de Taart #FridayPieday.
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engel shared IV:uur Bierbrouwerij's post.woensdag, maart 21st, 2018 at 2:58am
Vanuit Vriezenveen nieuw bij ons op fles. Zwärrechie van IV:uur Bierbrouwerij. Een heerlijk bittere Double IPA. Met de groet'n oet Vienne!
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engeldinsdag, maart 20th, 2018 at 12:24am
Beste J. Morsink! We begrijpen best dat je je seizoenskaart in de kroeg laat slingeren na afgelopen zaterdag, maar mocht je dit seizoen alsnog naar fc Twente willen dan kun je jouw seizoenskaart bij ons weer ophalen.
Mocht je hem kennen dan tag hem even! Alvast dank
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelzaterdag, maart 17th, 2018 at 12:46am
Friday-Pieday. Kijk eens wat een beauty van Kroon op de Taart. Arretjescake met Witte Chocomousse en Meringue. Met wie ga jij hier je tanden in zetten dit weekend?
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engel added 5 new photos.vrijdag, maart 16th, 2018 at 1:29am
De Siberische Beer is weer in aantocht. Gelukkig kwam Jopen Bier langs om ons hiertegen te wapenen met deze mooie zware jongens.

Don’t Rye This At Home - Roggewijn 12,0%

Spanish Inquisition - Russian Imperial Stout met Madame Jeanette pepers, vanille en Antiguakoffie 10,5%

Wheat Weet Mag Het Zeggen - Tarwewijn met salie en madeliefjes 11,0%

Maria Magdalena #4 - Black IPA met Eureka Hop 6,0%
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engel added 3 new photos.zaterdag, maart 10th, 2018 at 6:15am
Er is weer genoeg te proeven dit weekend. Twee mooi specials van Baxbier. Abels Ale - Een tropische IPA met dragonpeper en de Session Quadrupel - Zwaar donker bier met een knipoog. Want zo ‘session’ is 9% helemaal niet. Voor de BOB de Nanny State van BrewDog. Een heerlijk hoppige Pale Ale maar alcoholvrije. Voor meer bieren check www.bierlokaaldeengel.nl