Nieuws

Café Bierlokaal De Engel

Wij zijn een traditioneel, gezellig, bruin biercafé in het centrum van de oudste stad van het mooie Twente. Wij hebben een bierkaart met 120 verschillende bieren waarvan 15 bieren van de tap waaronder onze eigen “Witte Engel” en “Engelbock”. Ook beschikken wij over een wijnkaart met 12 verschillende schenkwijnen en een jeneverkaart met verscheidene jenevers uit Nederland èn België. Kom langs en geniet van de warme deken die over u heen valt in het café dat in 2005 is uitgeroepen tot café van het jaar. Kastelein Bas Boerrigter en medewerkers heten u welkom!
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelzaterdag, oktober 21st, 2017 at 1:36am
Friday Pieday. Deze week van Kroon op de Taart een heerlijke tiramisu biscuittaart met huisgemaakte koffielikeur.
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engel was live.zaterdag, oktober 14th, 2017 at 9:46am
Bockbierfestival
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelmaandag, oktober 2nd, 2017 at 6:33pm
‘The Wall of Bocks’. Is ie niet mooi? 6 bockjes op een rij. Vanaf vandaag afwisselend 27 bockbieren van de tap en een op fles. Kijk op http://www.bierlokaaldeengel.nl/onze_bieren/ welke er nu van de tap zijn. 13 oktober Bockbierfestival met nog meer lekkers.
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engel added 6 new photos.dinsdag, september 26th, 2017 at 8:50am
Natuurlijk heeft u naast de pepernoten en paaseieren de bockbieren al zien staan. Traditioneel schenken wij pas bockbier vanaf de eerste maandag van oktober. Nog een weekje wachten dus. Maar dan gaan we ook echt los. Hier alvast onze bockbierkaart. Welke van de 27 ga jij met je vrienden proeven?
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelzaterdag, september 23rd, 2017 at 2:12am
Friday Pieday. De cake van de week is een mango en passievrucht cheesecake. Elke vrijdag vers gebak gemaakt door Marlyn de Kroon van Kroon op de Taart.
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelzondag, september 17th, 2017 at 6:48am
Nu op tap. Voor de stichting Geniet & Geef heeft Jopen Beer een heerlijk blond bier gebrouwen van 6%. De gehele opbrengst van dit bier zal ten goede komen aan KiKa.