Nieuws

Café Bierlokaal De Engel

Wij zijn een traditioneel, gezellig, bruin biercafé in het centrum van de oudste stad van het mooie Twente. Wij hebben een bierkaart met 120 verschillende bieren waarvan 15 bieren van de tap waaronder onze eigen “Witte Engel” en “Engelbock”. Ook beschikken wij over een wijnkaart met 12 verschillende schenkwijnen en een jeneverkaart met verscheidene jenevers uit Nederland èn België. Kom langs en geniet van de warme deken die over u heen valt in het café dat in 2005 is uitgeroepen tot café van het jaar. Kastelein Bas Boerrigter en medewerkers heten u welkom!
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engel added 2 new photos.woensdag, juni 7th, 2017 at 11:37pm
Superbijzonder. Nu een 14 jaar oud bier van de tap. De Gouden Band Caveau 2003 van Liefmans. Dit bier heeft 14 jaar bij ons in de kelder gestaan. Het is een provisiebier dat net als wijn uitstekend geschikt is voor rijping. Het is een Vlaams Bruin van 8%. Hij is heerlijk zoetzuur en romig. Voor de echte liefhebber.
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engel added 2 new photos.dinsdag, juni 6th, 2017 at 12:42am
Jaaaaah we staan er weer klaar voor met onze hopdogs op de groote markt. Een overheerlijke broodje bierbratwurst met Westmalle dubbel.
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelzondag, juni 4th, 2017 at 8:15pm
Vandaag en morgen naast Kunsten op Straat Oldenzaal. Een culinaire markt op de groote markt met gerechtjes tussen de €3,- en €4,-. Vanaf 13.00 tot een uur of 19.00. Sla ons kraampje zeker niet over want we hebben heerlijke Hop-Dogs gemaakt bij Kosse, de keurslager.
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelvrijdag, juni 2nd, 2017 at 5:07am
Drink een Bengel bij de Engel!

We hebben weer twee heerlijke bieren van de maand van de Alliantie van Biertapperijen.
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engelzaterdag, mei 27th, 2017 at 7:59pm
1e en 2e pinksterdag is er weer een culinaire markt op het plein. Wij staan er ook. Met HopDogs. Met wie ga jij deze proeven?
Café Bierlokaal De Engel
Café Bierlokaal De Engeldonderdag, mei 25th, 2017 at 8:00pm
Laat u banden vandaag maar leeglopen bij De Engel in de fietsenstalling. Verder fietsen is niet nodig.Heerlijke Skuumkoppe van Texels bier op tap. Én natuurlijk, de echte genieter drinkt een halve liter!